Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Partida dintre CS Vladimirescu 2003 şi Autocatania Caransebeş, din Liga a III-a de fotbal, Seria a IV-a, s-a încheiat cu scorul de 0-0.În primele secunde ale jocului, Bâldea a trimis o pasă de 40 de metri, central, care a făcut şah-mat apărarea arădeană, Bârsan a recepţionat-o, a pătruns şi a tras puternic din marginea careului, însă portarul gazdelor, Mitrea, a prins.

În minutul 7, a fost rândul arădenilor să pună în pericol poarta apărată de Cioloca, însă lovitura de cap a lui Stănaia, după un corner executat de pe partea stângă de Coca, a trecut peste transversală. Trei minute mai târziu, Rus a centrat de pe dreapta, dar Ştefan, din cădere, nu a reuşit să imprime suficientă forţă mingii, iar Cioloca a reuşit să reţină.

Şi dacă în primul sfert de oră s-a jucat pe contre, din acel moment gugulanii au pus stăpânire pe joc, dovedind mai multă agresivitate, un control mai bun al balonului, o posesie superioară şi o aşezare mai precisă în teren, fiind mai tot timpul cu fundaşii la linia de centru.

Şi partea a doua a meciului, Autocatania Caransebeş a început-o tot la cârma jocului.

În minutul 77, oaspeţii şi-au trecut în cont cea mai mare ocazie de a înscrie, după o fază în care Văcărescu a driblat tot ce i-a ieşit în cale, fiind deposedat abia la marginea careului arădean, mingea a ajuns la Bâldea, care nu a stat mult pe gânduri şi a tras de la 25 de metri, balonul lovind bara laterală, în apropierea vinclului porţii lui Mitrea.

Autocatania Caransebeş: Cioloca, Vijulie, Dubei, Opriş, Nemţescu, Şandru, Văcărescu, Suru (73, Liuba), Bâldea, Bârsan (83, Scărlătescu), Staicu (89, Ionaş); rezerve: Socaci, N. Bona, Ov. Bălan. Antrenori: Liviu Achim, Dan Doran.