Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Cu echipa de fotbal în sală Muncitorul Reșița se pregătesc în această perioadă și doi   jucători spanioli, Edgar Collar Alves și David Sanchez Redondo Campos.

Aceștia au participat săptămâna trecută la cantonamentul de la Secu, dar și la amicalul pe care Muncitorul Reșița l-a susținut la Sala Polivalentă în compania echipei Informatica Timișoara, câștigat cu 8-6.

Ambii jucători spanioli s-au remarcat în acest joc, în care și-au trecut numele pe lista marcatorilor, David Sanchez marcând două goluri, în timp ce Edgar Collar Alves a înscris o dată. Antrenorul Viorel Lolea era mulțumit de evoluția spaniolilor.

„Sunt doi jucători interesanți, care într-adevăr se vede că și-au făcut junioratul în fotbalul de sală. Deocamdată suntem mulțumiți de ei, sunt două caractere deosebite. Sperăm să le putem oferi și un salariu decent, pentru a putea să ne ajute cel puțin anul acesta competițional“, a spus Viorel Lolea. David Sanchez are tangențe cu fotbalul de sală din România, acesta evoluând în urmă cu două sezoane la KSE Târgu Secuiesc.

Noutățile verii la Muncitorul Reșița sunt și Flavius Fedor și Alexandru Avramovici, de asemenea la echipă revenind și Vali Ilaș.