Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Florentin Pera, antrenorul SCM Râmnicu Vâlcea și Nicu Negru, extrema lui Dinamo București, și-au trecut în palmares la finalul săptămânii Supercupa României.

Echipa antrenată de Florentin Pera a reușit marea surpriză și a câștigat Supercupa României la handbal feminin, după ce a învins dramatic, cu scorul de 33-31, formația CSM București, una din principalele forțe ale handbalului feminin european. La finalul celor 60 de minute, scorul a fost de 21-21, fiind necesare încă patru reprize de prelungiri pentru desemnarea câștigătoarei. A fost un meci de infarct, fetele au dat dovadă de un puternic spirit de luptă și de echipă, au fost deasupra celor din București fizic și tactic, a spus la final reșițeanul Florentin Pera, cel care va conduce Vâlcea și în Cupa EHF, în acest sezon.

Și la masculin, un reșițean format la Traian Vuia și mai apoi la HC Caraș-Severin, Nicu Negru, a câștigat Supercupa, după ce noua sa echipă, Dinamo București, a trecut de HC Dobrogea Sud Constanța, scor 31-26, joc în care fosta extremă a Reșiței a punctat de două ori.