Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița va întâlni sâmbătă, 18 mai, de la ora 18, formația ACS Dumbrăvița, iar în cazul unui rezultat pozitiv, rosso-nerii vor promova în Liga a II-a. Antrenorul Leontin Doană și liderul Guardiei Ultra, Marcel Gușcă, îi cheamă pe reșițeni la stadion să susțină echipa pentru a obține o performanță la care aspiră toți rosso-nerii de trei sezoane.

„Vom avea un meci greu din toate punctele de vedere pentru că vom juca cu ocupanta locului 2. Din păcate, avem doi jucători suspendați, pe Dorin Toma și Flavius Vlădia. De asemenea, s-a accidentat și Bogdan Szijj, iar Daniel Vădrariu este incert. Când îți lipsesc patru jucători, este foarte greu să alcătuiești un prim 11. Eu sper și am încredere în ceilalți fotbaliști că vor face față și că vom putea încheia cu bine acest campionat. Așteptăm publicul în număr cât mai mare la stadion la acest meci. Vreau să le mulțumesc pentru că ne-au susținut în număr foarte mare la Pâncota cu Șoimii Lipova. Dacă va fi să fie, vom sărbători promovarea după meci. Deocamdată nu vreau să spun mai multe și vreau să mă concentrez pe partida cu Dumbrăvița”, a declarat Leontin Doană.

Suporterii sunt convinși că, sâmbătă seara, Reșița va fi în sărbătoare. „Meciul se anunță a fi foarte greu, dar e și foarte important. Am dori să vedem aici, acasă, în Valea Domanului, cum jucătorii noștri îmbracă tricourile de campioni. Avem nevoie doar de un punct pentru a promova în Liga a II-a, avem nevoie de un punct pentru ca aici să vină mari echipe ale țării, precum Rapid, UTA, Poli Timișoara sau Petrolul. Sperăm din tot sufletul să obținem promovarea. Veniți, oameni buni, la stadion, echipa are nevoie de suporteri, nu de spectatori”, a spus, în apelul său, liderul Guardiei, Marcel Gușcă.

Pentru meciul de sâmbătă, galeria cere suporterilor să vină în număr cât mai mare la tribuna a doua.