Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Mai multe acţiuni vor fi organizate până în luna copilăriei în cadrul proiectului micilor bucătari de la Grădiniţa PP3 din Reşiţa, prezentat de JCS.Proiectul micilor bucătari de la Grădiniţa PP3 „Palatul Fermecat“ din Reşiţa, care zilele trecute au pregătit târgul de dulciuri „Ca la mama acasă“, continuă şi în perioada următoare cu tot felul de acţiuni care se vor încheia în luna copilăriei.

Proiectul a debutat în urmă cu un an, când au fost căutaţi diferiţi sponsori, apoi a fost organizat un târg de Paşte, în cadrul căruia au fost vândute icoane pe sticlă, felicitări şi diverse ornamente confecţionate de preşcolari, împreună cu elevii Şcolii Gimnaziale Nr. 12.

Au urmat spectacole de teatru de păpuşi cu taxă, totul pentru a strânge fonduri în vederea dotării grădiniţei cu diferite materiale. În calendarul proiectului urmează, în luna mai, o competiţie de minifotbal, pe Stadionul „Mircea Chivu“, pentru ca totul să se încheie în iunie, cu o invitaţie la bal, la o pizzerie din Reşiţa.

Proiectul este coordonat de educatoarea Tamara Potoceanu, însă la acţiuni şi-au adus contribuţia toate cadrele didactice din cadrul grădiniţei, sub coordonarea directorului Maria Rămneanţu, după cum ne-a explicat institutoarea Adina Musteţa.

Antoniu Mocanu