Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița va întâlni joi, 21 noiembrie, de la ora 18:00, în deplasare, formația HC Dobrogea Sud. Formația reșițeană se află pe ultimul loc în Liga Națională, cu 4 puncte obținute în 10 partide, în timp ce Dobrogea Sud este pe 10, cu 13 puncte acumulate.

„Ne așteaptă o deplasare lungă. În România toate deplasările sunt lungi. Jucăm la Constanța și, cum am mai spus, pentru noi fiecare meci va fi unul dificil. Doar dacă vom reuși să jucăm peste posibilitățile noastre putem să câștigăm puncte. Altfel cu siguranță ca vă fi dificil să obținem ceva. Ne-am uitat la meciurile Dobrogei Sud și am făcut câteva vizionări cu schemele lor. Ne-am pregătit atât pe faza de atac, dar mai mult pe faza de apărare, pentru că totul începe din apărare. Din păcate, nu avem tot lotul valid. Au apărut câteva accidentări în cadrul lotului. Răzvan Mledenciu are probleme cu spatele și cred că nu va face deplasarea. Raul Heimbach a simțit dureri și șansele lui să joace joi sunt de 50%. În dimineața meciului vom face un antrenament de dezmorțire, iar înainte de-a pleca la sală vom avea și o ședință de vizionare”, a declarat Bojan Butulija, antrenorul echipei CSM Reșița.

Până la finalul anului, echipa pregătită de Bojan Butulija și Ilie Vaidasigan mai are de disputat jocuri cu Politehnica Timișoara (acasă), Dunărea Călărași (în deplasare) și cu HC Buzău (în deplsare).

Ștefan Moraru