Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Școlar Reșița va întâlni sâmbătă, 31 martie, în deplasare, de la ora 15:00, formația Gloria Lunca Teuz Cermei, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii a III-a la fotbal, Seria a IV-a.

Rosso-nerii vin după un egal, scor 1-1, în deplasare la Centrul Național de Pregătire Timișoara, în timp ce Gloria Cermei a suferit o înfrângere cu scorul de 4-2, pe teren propriu, împotriva echipei CSU Craiova II. Punctul pe care CSM Școlar l-a câștigat cu CNP Timișoara, dar și cele trei obținute în tur, nu se vor acorda la întocmirea clasamentului final. Reșițenii se află în momentul de față pe locul patru, cu 31 de puncte obținute în 16 etape. De cealaltă parte, formația din Cermei ocupă poziția șapte, cu 24 de puncte acumulate în tot atâtea jocuri. În această etapă, liderul ACS Șirineasa va juca în deplasare la ASCO Filiași. În prezent, echipele din campionat care se află în fața Reșiței sunt ACS Șirineasa, CSU Craiova II și CSM Lugoj.

Etapa a XIX-a a Ligii a III-a a fost amânată din cauza condițiilor meteo nefavorabile și se va disputa marți, 3 aprilie. CSM Reșița va întâlni pe teren propriu în această etapă restantă echipa CSM Lugoj, într-un meci extrem de important pentru elevii antrenați de Daniel Oprița. Chiar dacă etapa a XIX-a a fost amânată, reșițenii au disputat un joc amical cu Voința Lupac pe terenul sintetic din Valea Domanului, meci încheiat cu victoria Școlarului cu scorul de 6-1. În partidele amicale din perioada de pregătire, una dintre probleme echipei reșițene a fost lipsa de eficacitate în fața porții adverse, dar aceasta a fost rezolvată. În cele două partide oficiale disputate în retur, Reșița a reușit să înscrie 12 goluri.