Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Karatistei legitimate la Sport Star Anina i s-a făcut rău înainte de a se îmbarca pentru zborul spre Brazilia, acolo unde se va desfășura Campionatul Mondial.

Denisa Lucasciuc, de la Sport Star Anina, va reprezenta România și județul Caraș-Severin la Campionatul Mondial IKU de karate, concurs ce va avea loc în perioada 17-20 octombrie în Brazilia. Denisa a fost cât pe ce să rateze competiția, după ce i s-a făcut rău pe aeroportul din Budapesta și apoi pe cel din Paris, dar în cele din urmă starea ei de sănătate s-a îmbunătățit, iar medicii au decis că poate participa la Campionatul Mondial din Brazilia.

„Sportivei clubului nostru i s-a făcut rău pe aeroportul international din Budapesta de unde urma să plece spre Brazilia (via Paris) pentru a participa la Campionatul Mondial IKU de karate. Același lucru i s-a întâmplat ulterior și pe aeroportul din Paris. Aș vrea să evidențiez profesionalismul staff-ului Air France de la Budapesta și de la Paris, care a intervenit cu promptitudine. Medicii de la Paris au decis ca Denisa poate continua călătoria și poate participa la Campionatul Mondial. Cel mai important lucru este acela că Denisa se simte bine în acest moment și așteaptă cu nerăbdare imbarcarea spre Brazilia”, a declarat antrenorul Marian Meșinschi.

Sportiva de la Sport Star Anina va participa în proba de kumite, la cadete. Deplasarea la această competiție a posibilă datorită sprijinului Consiliului Județean Caraș-Severin.

Ștefan Moraru