Caraş-Severin, Romania

VĂLIUG – Compania cehă CEZ a investit 23.000 de lei în reabilitarea unei porţiuni a reţelei de canalizare din Văliug.Printr-un parteneriat cu CEZ, primăria comunei a reuşit să reabiliteze sistemul de canalizare din zona Poiana Văliugului, de această investiţie beneficiind 11 familii. Lucrarea, la care CEZ a contribuit cu 23.000 de lei, a presupus refacerea reţelei de canalizare pe o lungime de 900 de metri, construirea a 11 cămine de branşament şi a unui bazin de stocare a apei, precum şi realizarea reţelei de apă şi a unui drum de acces.

„Reabilitarea sistemului de canalizare şi extinderea sa la cele 11 gospodării au fost obiective importante ale Primăriei şi Consiliului Local încă de la preluarea mandatului, iar iniţiativa CEZ de a ne sprijini financiar a contribuit semnificativ la finalizarea proiectului. Suntem la a doua colaborare cu CEZ, după sponsorizarea echipei locale de fotbal, şi mă bucur că avem un partener de încredere în proiectele de dezvoltare a comunităţii pe care ni le propunem“, a declarat Sorin Blaga, primarul Văliugului.

„Nu putem rămâne indiferenţi la nevoile comunităţii în care operăm, mai ales când vine vorba de îmbunătăţirea calităţii vieţii de zi cu zi a oamenilor. Sperăm că am reuşit să aducem un motiv de bucurie acum, în pragul Crăciunului, familiilor din Poiana Văliugului“, a precizat Daniel Răduţ, directorul general al TMK Hydroenergy Power (compania din cadrul CEZ ce deţine sistemul hidroenergetic din zonă).

Nina Curiţa