Caraş-Severin, Romania
Arhivă

martie 2019

Browsing

REŞIŢA – Asta este concluzia bilanţului activităţii desfăşurate în 2018 de către Inspectoratul Teritorial de Muncă Caraş-Severin în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă.  

REȘIȚA – Echipa antrenată de Leontin Doană a câștigat sâmbătă, 30 martie, cu scorul de 2-1, partida de acasă împotriva formației Millenium Giarmata. Jocul a contat pentru etapa a XX-a a Ligii a III-a, Seria a IV-a, iar din acest moment până la finalul campionatului au mai rămas de disputat zece etape.

EFTIMIE MURGU – Proiectul „Color the Village”, prin care 30 de case din Eftimie Murgu (Rudăria) vor fi zugrăvite și reabilitate, în cadrul unui proiect de anvergură realizat de Asociația „Acasă în Banat”, a debutat sâmbătă 30 martie. Voluntari și locuitori ai comunei s-au pus pe treabă și au reușit în numai o zi să facă destule pentru ca imobilul împovărat de ani să capete o altă față.

CARAŞ-SEVERIN – Luna aceasta, inspectorii cărăşeni de muncă au început să deruleze acţiuni de control în cadrul unei ample campanii naţionale, ce vizează prevenirea riscurilor de cădere de la înălţime în domeniul construcţiilor. Inspectoratul Teritorial de Muncă din Caraş-Severin are în vizor angajatorii şi lucrătorii din domeniul construcţiilor, campania derulându-se până în decembrie.