Caraş-Severin, Romania
Arhivă

august 2018

Browsing

RUSCA TEREGOVA – Salvamontiștii de pe Muntele Mic au avut, din nou, o noapte plină, după ce mai mulți pasionați de enduro au rămas blocați cu motocicletele într-o prăpastie.  Acțiunea de salvare a fost derulată de Salvamont Muntele Mic în apropierea barajului de la Rusca Teregova, în condiții extrem de dificile.

REȘIȚA – Echipa lui Lucian Dobre, AS Mundo Reșița, vrea să-și mărească numărul de copii, iar fiecare tânăr pasionat de fotbal este binevenit la clubul reșițean. Înscrierile pentru inițierea în fotbal se adresează în special copiilor născuți în anii 2012, 2013 și 2014.

CARANSEBEȘ – „La anul ne apucăm de gaz. Ori din banii Primăriei, ori din cei ai firmei de gaz!”. Asta le-a spus primarul Felix Borcean locuitorilor din cartierul Valea Cenchii, cu care s-a întâlnit pentru a afla ce propuneri mai au aceștia cu privire la problemele edilitare ale zonei.

REŞIŢA – Cea de-a doua etapă de admitere în învăţământul dual, dedicată absolveţilor claselor a VIII-a, se desfăşoară în intervalul 31 august – 3 septembrie, conform calendarului Ministerului Educaţiei. Elevii au la dispoziţie 149 de locuri, după ce în prima etapă de înscrieri, din luna iunie, au fost ocupate numai 70, din totalul celor prevăzute pentru anul şcolar 2018-2019, de 219 locuri.

REŞIŢA – Problema pare să se acutizeze, pentru că un nou autobuz al operatorului Transport Urban Reşiţa a fost spart, joi dimineaţă, în plin trafic, în zona Triaj. Deocamdată, autorii atacului asupra autobuzului articulat au rămas necunoscuţi, însă se presupune că vehiculul a fost ochit cu praştia. Alte câteva sute de euro pagubă, după ce zilele trecute, într-un incident similar, părinţii a doi puşti au avut de scos din buzunare 620 de euro pentru o lunetă de autobuz spartă. Deocamdată, contorul incidentelor de acest gen a ajuns la trei…