Caraş-Severin, Romania
Arhivă

iulie 2018

Browsing

EFTIMIE MURGU – Ploile de marți după-amiază au făcut ravagii în comuna Eftimie Murgu. Potrivit celor de la ISU, în fenomenele meteorologice periculoase care au fost prognozate pentru un interval de aproape o oră, mai multe case, curți și grădini din localitate au fost afectate de inundații.

INELEŢ – Dacă în luna martie 30 de medici militari, însoțiți de ministrul Apărării, Mihai Fifor, au acordat consultații gratuite și au adus medicamente la Cornereva, acum a venit rândul medicilor de la Spitalul Județean din Timișoara. 22 dintre aceștia au urcat la sfârșitul săptămânii trecute în cătunul Ineleț din Caraș-Severin, unde, într-o singură zi, 88 de pacienți au beneficiat de analize medicale și consultații de specialitate.

GHERTENIŞ – Două persoane rănite, acesta este bilanţul făcut de Poliţie în urma unui accident rutier produs pe DN 58B, între Gherteniş şi Măureni, în care au fost implicate două autoturisme. Potrivit celor de la ISU, una dintre victime a fost preluată de o ambulanţă, iar pompierii militari reşiţeni au intervenit pentru prevenirea unui incendiu.

CARAȘ-SEVERIN – Preşedintele liberalilor, Ludovic Orban, pierde majoritatea din Biroul Politic Naţional. Marţi a avut loc la Bucureşti şedinţa BPN al PNL, care avea ca temă să stabilească şedinţa Consiliului National de sâmbătă de la Bucureşti.

REŞIŢA – După ce zilele trecute hoţii au lăsat, peste noapte, AquaCaraş fără banii din încasări, pe care i-au furat cu tot cu seif, în noaptea de 30 spre 31 iulie, s-a dat atacul la sediul din Câlnic al unui procesator de carne. Anchetatorii, care păstrează tăcerea şi în acest caz, ne-au asigurat însă că hoţii nu au avut în vizor decât banii. Potrivit autorităţilor, a fost sesizat furtul şi, momentan, a rămas cu autori necunoscuţi, fiind derulate cercetări.

TEREGOVA – Un accident rutier cu urmări deosebit de grave s-a produs în noaptea de 30 spre 31 iulie, în jurul orei 1.00, pe DN 6, în afara comunei Teregova, spre Caransebeş, soldat cu decesul unui bărbat şi rănirea gravă a altor trei tineri. Potrivit poliţiştilor, accidentul grav a fost provocat de un tânăr de 24 de ani, din comuna Cornereva care, la volan, a avut alte preocupări care i-au distras atenţia.

CARAŞ-SEVERIN – Reţeaua de drumuri judeţene din Caraş-Severin însumează 878,7 kilometri, dintre aceştia doar 71,8 km sunt în stare foarte bună. Iar aceste cifre sunt în conformitate cu strategia de dezvoltare durabilă a judeţului Caraş-Severin, valabilă până în anul 2020.