Caraş-Severin, Romania
Arhivă

iulie 2017

Browsing

VĂLIUG – Un tânăr de 24 de ani s-a înecat, luni, 31 iulie, în lacul de la Văliug. Potrivit primelor cercetări, acesta făcuse o ieșire cu prietenii. La un moment dat, patru au intrat în apă și s-au depărtat cam 6 metri de ponton, însă după o bălăceală bună, la mal au mai ajuns doar trei dintre ei. Panicați, au apelat la 112, iar autoritățile au demarat operațiunile de căutare a tânărului dispărut.

CARAŞ-SEVERIN – 66 de primării din judeţ s-au înscris, anul acesta, în Programul național de cadastru și carte funciară. Cetățenii primesc gratuit actele pentru terenuri și case. Banii pentru lucrările de cadastru sunt asigurați de Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI).

TOPLEȚ – Un bucureștean în vârstă de 59 de ani și-a pierdut viața în urma unui grav accident rutier produs luni, 31 iulie, în jurul orei 13.30, pe DN 6, în apropiere de Topleț.

REȘIȚA – Autoritățile au fost anunțate, prin intermediul Apelului unic de urgență 112, despre producerea unui accident rutier pe strada Valea Domanului din Reșița, între un autoturism și un TIR. Din fericire, potrivit reprezentanților ISU ajunși la fața locului, incidentul produs în apropiere de magazinul Lidl a fost unul fără victime.

CARANSEBEȘ – Dacă proiectul referitor la salariile angajaților Primăriei nu a iscat niciun fel de dezbateri în Consiliul Local, situația s-a schimbat când s-a ajuns la cel referitor la indemnizațiile aleșilor locali.

OȚELU ROȘU – Operatorul județean AquaCaraș anunță întreruperea furnizării apei potabile la Oțelu Roșu, în întreg orașul. Sistarea a fost programată pentru ziua de marți, 1 august, între orele 8.00 și 20.00, fiind necesară în vederea executării unor lucrări de reparații la stăvilarul barajului de captare Măgura.