Caraş-Severin, Romania
Arhivă

aprilie 2017

Browsing

REŞIŢA – Liberalii din toate localităţile judeţului şi-au votat sâmbătă conducerea, în cadrul conferinţei judeţene ce a durat ore întregi la Casa de Cultură a Sidicatelor din Reșița. Cei 580 de delegați l-au ales pe senatorul Ion Marcel Vela să conducă filiala liberală în următorii 4 ani din funcția de președinte.

CARANSEBEȘ – Potrivit primarului Felix Borcean, Consiliul Local este aproape de dizolvare. Cei 10 aleși liberali se gândesc la varianta depunerii mandatelor și prezentării din nou la urne, pentru ca alegătorii să decidă dacă municipiul merge pe calea dezvoltării propusă de actuala administrație, sau pe cea a stagnării investițiilor și proiectelor, pe care o vrea PSD.

CARANSEBEŞ – Poliţiştii rutieri au tras pe dreapta, pe DN 6 – Centura Caransebeşului, un autoturism cu numere de Bulgaria, condus de un tânăr de 25 de ani, din Turnu Măgurele, judeţul Teleorman. La prima vedere, şoferul nu avea permisul de conducere asupra sa, însă în urma verificărilor în baza de date, oamenii legii au putut constata că bărbatul avea dreptul de conducere suspendat.

REŞIŢA – Alegerile liderilor judeţeni ai PNL sunt în plină desfăşurare în întreaga ţară. După ce liberalii din Timiş, Arad şi Bihor şi-au ales conducerea, sâmbătă, 29 mai 2017, peneliştii cărăşeni îşi aleg preşedintele şi vicepreşedinții.

REŞIŢA – Chiar dacă trecuse puţin după ora prânzului, vineri, 28 aprilie, reşiţenii care au trecut prin zona Centrului Civic au putut admira corpurile de iluminat aprinse. La fel şi promenada dinspre malul Bârzavei, din dreptul Palatului Cultural, era iluminată feeric, doar că nu era circulabilă, fiind plină de spărturi şi zone în lucru. Stâlpi cu becuri aprinse au putut fi observaţi inclusiv în dreptul protopopiatului reşiţean.