Caraş-Severin, Romania
Arhivă

martie 2017

Browsing

REŞIŢA – Zilele trecute, în timp ce se afla pe aleea Hunedoarei din Reșița, o tânără în vârstă de 20 de ani, din Republica Moldova, sub amenințarea cu un cuțit, ar fi fost obligată să întrețină relații sexuale cu un bărbat necunoscut. Polițiștii de investigații criminale ai municipiului Reșița au reținut un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Botoșani, bănuit de comiterea infracțiunii de viol. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal.

REȘIȚA – După ce vineri, 31 martie, a acceptat propunerea, comisarul șef Decebal Davidoiu nu mai este șeful Poliției Rutiere cărășene, ci va conduce Serviciul Logistică din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin. „S-a încheiat un capitol, începe altul. E o mișcare ce îmi va aduce și satisfacții“, ne-a declarat comisarul șef Davidoiu.

REȘIȚA – Consilierii locali au aprobat o solicitare ce va fi făcută Consiliului Județean, pentru trecerea în administrarea municipiului a unui drum județean, pentru reabilitare și transformarea lui într-un segment de centură a Reșiței.

CARANSEBEŞ – Colegii  judecători  precum şi personalul auxiliar din  cadrul  Judecătoriei  Caransebeş, şi nu numai,  îşi manifestă profunda tristeţe faţă de trecerea în eternitate a respectatei şi  iubitei colege şi prietene –  judecătorul Alina Mihuţ.

REȘIȚA – În cadrul acțiunii de combatere a rozătoarelor (șoareci, șobolani), desfășurată în intervalul 27 martie – 14 aprilie 2017, pe întreaga rază a municipiului Reșița s-au amplasat și continuă să se amplaseze, pe domeniul public, cutii de culoare neagră în zonele verzi, și cutii de culoare albă la platformele de precolectare a deșeurilor menajere.

CARANSEBEȘ – 14 cupluri de caransebeșeni care au împlinit în ultimele luni 50 de ani de căsnicie, dar și 66 de tineri care au devenit majori în primul trimestru al acestui an, au fost premiați joi la sediul Primăriei Caransebeș de conducerea administrației locale.