Caraş-Severin, Romania
Arhivă

octombrie 2016

Browsing

REŞIŢA – Zilele trecute ne-am amintit despre tragedia petrecută acum un an. În marile oraşe, oameni simpli au organizat marşuri şi au aprins lumânări. Lacrimile încă curg cu durerea că… nu s-a schimbat nimic.

CARANSEBEŞ – Poliţiştii din municipiul Caransebeş au fost sesizaţi telefonic vizavi de un tir cu semiremorcă, înmatriculat în străinătate, care circulă haotic pe DN6, dinspre Orşova spre Caransebeş. Oamenii legii care au intervenit, au tras pe dreapta vehiculul, pentru control, în apropiere de Armeniş.

CARANSEBEŞ – Primarul Caransebeșului, Felix Borcean și viceprimarul Marius Isac s-au întâlnit, în cartierul Valea Cenchii, cu locuitorii din zonă, în cadrul programului săptămânal prin care încearcă să afle la fața locului problemele cu care se confruntă oamenii. Ca și la celelalte întâlniri avute până acum cu locuitorii din cartier, problema alimentării cu apă a revenit în actualitate.

REȘIȚA – Chitaristul reşiţean Toni Dijmărescu este unul dintre muzicienii prezenţi pe albumul „Back to life, a tribute to Goodbye to Gravity”. Acesta conţine 17 piese ale trupei, reinterpretate de artişti români şi străini. Trebuie spus că Toni colaborează cu un alt chitarist reşiţean, Flavius Suciu.

CARANSEBEȘ – Tinerii liberali din Caransebeș au depus duminică seara candele și o coroană de flori la Arcul Unității Spiritual Creștine din centrul municipiului, în memoria tinerilor care au pierit în urmă cu 1 an în incendiul din clubul Colectiv.