Caraş-Severin, Romania
Arhivă

iunie 2016

Browsing

OBREJA/DOMAȘNEA – Un mehedinţean de 59 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unui accident rutier produs pe DN68, în Obreja, în timp ce la Domașnea un copil de 8 ani a ajuns în stare foarte gravă la spital după ce mașina în care se afla s-a răsturnat.

REŞIŢA – Începând de vineri, 1 iulie, încetează distribuirea produselor alimentare pentru persoanele defavorizate din municipiul Reşiţa (prin POAD).Motivul? Unul simplu: nu mai sunt alimente în stocurile municipalității. La nivel de județ, 47 800 de cărășeni ar trebui să beneficieze de ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană.

REŞIŢA – Aşa pot fi descrise fotografiile şi filmele realizate de Francisc Csonka în 38 de ani de activitate în cadrul UCMR. Acum le păstrează pentru sufletul lui şi tare şi-ar dori ca fotografiile sale, făcute de el sau din arhiva veche, să poată fi expuse publicului. Şi-ar dori şi ca filmele sale, realizate pe peliculă de 16 mm şi afectate de trecerea timpului, să poată fi trecute în format digital.

Ministerul Finanțelor Publice. Agenția Națională de Administrare Fiscală. Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara . Administrația Județeană a Finanțelor Publice Caraș Severin. Birou Fiscal Comunal Bozovici. Dosar de executare nr. 784/11/50/1/2016/3288. Nr. 953/24.06.2016.

Ministerul Finanțelor Publice. Agenția Națională de Administrare Fiscală. Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara. Administrația Județeană a Finanțelor Publice Caraș Severin. Birou Fiscal Comunal Bozovici. Dosar de executare nr. 784/11/50/1/2016/3288. Nr. 952/24.06.2016.

REȘIȚA – Doi tineri atleți cu dublă legitimare, Liceul Teoretic Traian Vuia-CS Universitatea Reșița, vor participa la sfârșitul acestei săptămâni la întrecerile Campionatelor Balcanice de Juniori I și Juniori II.