Caraş-Severin, Romania
Arhivă

februarie 2016

Browsing

REȘIȚA – Deși săptămâna trecută se dăduseră asigurări că Sala Polivalentă va fi redeschisă pentru meciurile oficiale de handbal și de futsal, iată că săptămâna în curs a început cu o mare incertitudine.

REŞIŢA – La sfârşitul săptămânii, Liceul Teoretic Diaconovici-Tietz şi Forumul Democratic al Germanilor din judeţul Caraş-Severin au organizat evenimentul „Lunga noapte de lectură“.

REȘIȚA – În cadrul conferinţei de presă de luni, directorul Direcţiei Judeţene pentru Cultură Caraş-Severin, Liubiţa Raichici, a prezentat bilanţul activităţii instituţiei pe anul trecut şi a vorbit despre greutăţile din calea restaurării clădirilor monument. Despre sursele de finanţare, Liubiţa Raichici consideră că, pentru reabilitarea obiectivelor mari, ar trebui să existe şi alte surse decât Ministerul Culturii.

REŞIŢA – Prima şedinţă ordinară de consiliu de anul acesta le-a adus o veste bună tinerilor care studiază în unităţile de învăţământ reşiţene. Atât elevii care primeau burse de studii sau de merit, cât şi cei care aveau dreptul la burse sociale vor primi, de anul acesta, mai mulţi bani din partea autorităţilor locale.