Caraş-Severin, Romania
Arhivă

decembrie 2014

Browsing

CARANSEBEŞ – Câteva sute de caransebeșeni, în frunte cu oficiliatățile administrative, militare și religioase, au îndurat frigul pătrunzător și au venit în Centrul Civic să sărbătorească Ziua Națională a României.

REŞIŢA – Începând de marţi, 2 decembrie, Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Timişoara va acorda acces în ceea ce se cheamă Spaţiul Privat Virtual şi contribuabililor persoane fizice care au domiciliul fiscal în raza organelor fiscale din cadrul direcţiei regionale timişorene.

CORNUŢEL – La evenimentul aniversar, desfăşurat în 29 noiembrie, pe scena caminului cultural din localitate au urcat corul „Barvinoc“, coordonat de Silvia Şuşco, ansamblurile Vocile Ronei şi Rusceanca din Maramureş, corul „Alunul verde“ din comuna Copăcele precum şi formaţiile de dansuri ucrainene formate din preşcolari şi elevi din ciclul gimnazial din Cornuţel Banat.

BOCŞA – La câteva minute după ora programată pentru începerea acţiunii din Bocşa, Ziua Naţională a unit, în mica piaţetă din faţa primăriei, vechea şi actuala administraţie, flancate de trei coroane.