Caraş-Severin, Romania
Arhivă

iunie 2008

Browsing

REŞIŢA – La nivelul judeţului paza este asigurată la 206 secţii de votare de către poliţişti, la 71 de secţii de către jandarmi, iar în 36 de secţii de către poliţiştii de frontieră.

REŞIŢA – De-a lungul acestei zile, portalul CAON va fi alături de dumneavoastră pentru a vă oferi cele mai proaspete ştiri legate de acest scrutin.

REŞIŢA – Tiberiu Pădurean, candidatul PD-L la Primăria Reşiţa a votat deja. La fel şi preşedintele Consiliului Judeţean, Iosif Secăşan. La această oră votează secretaruld e stat Horia Irimia, candidatul PNL la preşedinţia CJ. La orele 10.30 votează candidatul PD-L la preşedinţia CJ, Sorin Frunzăverde.

TIMIŞOARA. Fostul prefect Ion Răducanu, candidat la Primăria Timişoara din partea Partidului Social Democrat, a votat la ora 9, la secţia amenajată în cadrul Şcolii Generale numărul 16, aflată pe strada Bucureşti

Cluj-Napoca. O femeie a fost rănită uşor în urma unui accident petrecut la Cluj-Napoca, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce un autoturismul în care aceasta se afla a căzut în apele râului Someş.