Caraş-Severin, Romania
Arhivă

iulie 2007

Browsing

ARAD – Primăria Arad a afişat, în conformitate cu prevederile Legii 52/2003 privind transparenţa decizională, un proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu „Locuinţe P+3+M” Arad de care va beneficia SC Alglass SRL, precum şi un proiect de hotărâre privind conferirea unor titluri şi distincţii cu prilejul „Zilelor Aradului”. Anunt

ARAD – Echipa de baschet masculin a Aradului, West Petrom ar putea primi o mână de ajutor de la Universitatea de Vest „Vasile Goldiş”, o instituţie care pune mare preţ pe sport, dovadă implicarea ei în mai multe segmente ale sportului de performanţă din judeţul Arad.

RADNA - O femeie de 61 de ani, din Lipova, a fost jefuită în staţia CFR Radna. Mărioara P., se afla pe peronul gării în momentul în care un bărbat necunoscut i-a furat bagajele printre care şi poşeta în care se aflau 200 de lei şi un telefon mobil.

REŞIŢA – C.F.R. anunţă că la mijlocul acestei luni va introduce 34 de trenuri, din care două perechi intercity, şapte perechi rapid, patru perechi accelerat şi patru perechi de trenuri personale vor face legătură între principalele oraşe ale ţării şi litoralul românesc.

Naţiunea a mai înregistrat o victorie de mare prestigiu, un succes după care am gâfâit îndelung, am lucrat sârguincioşi prin culise, la sfori şi manevre de învăluire. Europa din care facem parte nu a activat clauza de salvgardare, pe justiţie.

ORADEA - Săptămâna trecută, Spitalul Clinic de Copii „Dr. Gavril Curteanu” din Oradea a mai primit 300.000 RON din partea Ministerului Sănătăţii. Din această sumă, 100.000 de lei vor fi cheltuiţi pentru amenajările Unităţii Primire Urgenţe, iar restul pentru continuarea reabilitării secţiilor din spital.

REŞIŢA – În 2007 Casa Judeţeană de Pensii Caraş-Severin a primit spre distribuire către pensionari, un număr de 3.203 bilete de tratament, comparativ cu anul 2006, când au fost primite 5.817 bilete de tratament.

SALONTA – De sâmbătă, cu CF Liberty se pregăteşte şi portarul Florin Dobre (22 ani, 1,98 m), de la Steaua Bucureşti. Acesta a fost ultilizat în primele 45 de minute ale meciului amical cu UTA, însă nu a avut ce să apere.