Caraş-Severin, Romania
Arhivă

iunie 2007

Browsing

ORADEA – Sărbătoare mare la Centrul de Plasament nr. 2. Ziua internaţională a copilului a fost celebrată aici de toată lumea. Copii mici şi copii mari, angajaţi ai instituţiei şi câţiva invitaţi, cu toţii au luat parte la un inedit program artistic. 1 Iunie si la orfelinat 01.06.2007

CURTICI – Flavius J., de 25 de ani, din Curtici şi Teodor Ş., de 23 de ani, din Macea, sunt cercetaţi penal pentru furt calificat. În cursul lunii mai, cei doi bărbaţi au sustras 240 de kilograme inox din incinta unei societăţi comerciale din Zona Liberă Curtici (judeţul Arad). Prejudiciul este estimat la 3.000 de lei.

REŞIŢA – În luna mai, Oficiul pentru Protecţia Consumatorului Caraş-Severin a desfăşurat o acţiune de control privind respectarea prevederilor legale în cantinele de ajutor social şi la căminele pentru persoanele cu nevoi speciale.

REŞIŢA – În cadrul întâlnirii cu tematica „10 ani de proiecte Socrates în România“, ce a avut loc în această săptămână, inspectorul şcolar adjunct, prof. Florica Molnar, şi inspectorul şcolar responsabil de proiecte, prof. Aurora Korka, le-au vorbit cadrelor didactice despre proiectele şcolare europene.