Caraş-Severin, Romania
Arhivă

martie 2007

Browsing

TIMIŞOARA. O expoziţie inedită va fi deschisă joi, la prânz, în holul Primăriei Timşoara. Autorii ei sunt 25 de copii de grădiniţă, cu vârste cuprinse între cinci şi şapte ani.

ARAD – CEC a lansat o ofertă promoţională pentru cardurile de credit MasterCard pentru persoane fizice, ce se va derula în perioada 1 martie – 15 aprilie.

ARAD – Cota de lapte pentru fermierii care au produs şi au livrat lapte pentru procesare, în perioada de monitorizare 1 aprilie 2005-31 martie 2006, va fi alocată începând cu 1 martie.

ARAD – Preşedintele executiv a PD Arad, Gheorghe Falcă, s-a arătat revoltat de faptul că Parlamentul a decis înfiinţarea unei comisii de anchetă pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.

BUZIAŞ – Stagiul de pregătire de o săptămână, efectuat de handbalistele reşiţene, în staţiunea timişeană Buziaş, s-a încheiat în cursul zilei de ieri, când studentele au revenit la Reşiţa cu forţe proapete pentru abordarea partidelor din Divizia A de handbal feminin. Cantonament 01.03.2007

REŞIŢA – Handbaliştii reşiţeni au de susţinut, duminică, 4 martie a.c., la Drobeta Tr. Severin, un nou examen internaţional. Este vorba despre revanşa cu ruşi din Volgograd, meci retur din sferturile de finală ale Challenge Cup.

REŞIŢA – În etapa a XIX-a, de sâmbătă, 3 martie a.c., se vor disputa doar cinci meciuri, fiindcă U.C.M.R. şi H.C.M. Constanţa sunt angrenate în cupele europene. Astfel, dacă partida dintre Steaua MFA Bucureşti şi H.C.M. Constanţa s-a desfăşurat aseară, confruntarea dintre Uztel Ploieşti şi U.C.M.R. va avea loc miercuri, 7 martie a.c.

REŞIŢA – Pensiile mici nu mai reprezintă pentru nimeni o surpriză, ele au devenit deja un amar cotidian. La şedinaţa Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Persoanele Vârstnice s-a pus accentul pe măsurile de protecţie socială dispuse pentru pensionari în anul 2006 şi pe modalităţile de distribuire a pensiilor.

REŞIŢA – La Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Reşiţa sunt înregistrate în această săptămână, 493 de locuri de muncă vacante. În municipiul Reşiţa sunt vacante 348 locuri de muncă pentru persoanele fără dizabilităţi, iar pentru persoanele cu handicap, sunt vacante 103 locuri de muncă.

REŞIŢA – Cu ocazia zilei de 1 martie, poliţia de proximitate a dorit să aducă primăvara şi în redacţia ziarului Timpul. Subcomisarul Gheorghe Obeşteoiu a împărţit mărţişoare tuturor doamnelor şi domnişoarelor din redacţia nostră.