Caraş-Severin, Romania
Arhivă

septembrie 2006

Browsing

Senatorul PSD Dan Vasile Ungureanu îl acuză pe colegul său de Cameră, democratul Nicolae Ioţcu, de insensibilitate faţă de refugiaţii din Basarabia, Bucovina şi Ţinutul Herţa.

Poliţiştii Serviciului Transporturi Bihor au reuşit să anihileze două grupuri de tineri, care sustrăgeau fier vechi din vagoanele de marfă. Astfel, poliţiştii au început urmărirea penală împotriva a 16 orădeni, învinuiţi de comiterea unor furturi din vagoanele de marfă.

Reprezentanţii instituţiilor publice, a societăţilor comerciale şi a regiilor autonome sunt aşteptaţi la Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Bihor. Este vorba despre cei care au fost înştiinţaţi să predea carnetele de muncă, conform HG 1.768/2005, precum şi Ordinului ministrului Muncii nr. 98/2006.

O acţiune organizată de IPJ Timiş în zona de frontieră cu Serbia a dus la interceptarea unui transport de ţigări şi cafea de contrabandă. Poliţiştii din Deta au observat în trafic, la sfârşitul săpămânii trecute, un autoturism Dacia suspect, care circula dinspre Moraviţa spre Deta.