Caraş-Severin, Romania
Arhivă

mai 2006

Browsing

CSM Oradea s-a despartit cu fruntea sus de numerosii sai suporteri, în ultimul meci din actuala editie de campionat. Baschetbalistii oradeni „s-au batut” cu multa ardoare în partida cu CSU Asesoft din turneul play-off, luptând adeseori de la egal la egal cu valoroasa adversara.

Unul dintre inculpaţii din dosarul Electrica Banat care se sustrăgea, din luna mai 2005, urmăririi penale a fost prins la Galaţi şi adus, sâmbătă, la Timişoara, pentru audieri, pe numele său fiind emis de Tribunalul Timiş, de anul trecut, un mandat de arestare în lipsă, la cererea DNA Timişoara.

Imediat dupa meciul de la Medias, antrenorul Kiss Alexandru a împartit jucatorilor suma totala de 6.000 de euro, primita drept bonus pentru victorie.

Deputatul arădean Cornelia Ardelean a iniţiat o campanie de strângere de ajutoare pentru cei care au rămas fără un adăpost în urma inundaţiilor catrastrofale din sudul ţării.

Deputatul PD de Arad, Constantin Igaş, a avut în ultima perioadă mai multe întâlniri cu comunitatea basarabenilor. Eforturile parlamentarului arădean de a-i susţine pe basarabeni nu s-au oprit aici, ci au continuat şi în Parlamentul României.

Lista de adrese de e-mail e o adevărată „comoară” pentru firme interesate să-şi promoveze produsele prin aşa-numitul „spam” care va inundă căsuţa de e-mail. Şi sunt destui indivizi dispuşi să vândă pe bani buni baze de date cu adrese de e-mail intermediarilor de publicitate.

Depăşirea unui autoturism oprit pe marginea şoselei, în apropierea unei curbe a dus luni dimineaţă la producerea unui accident rutier pe raza localităţii Groşi. Orădeanul C.O.D. (22 ani), aflat la volanul unui Peugeot, s-a angajat în depăşirea unei autospeciale oprită pe marginea şoselei, la ieşirea dintr-o curbă la stânga.