Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Daria Grigoroiu a participat la Campionatul Național de atletism pentru juniori III, competiție la care a obținut două medalii de aur. Sportiva legitimată la CSU-CSS Reșița este una dintre cele mai promițătoare atlete ale României, reușind să câștige în acest an zece medalii la competițiile la care a concurat.

„Am participat la Campionatul Național de juniori III, care a avut loc la București și am concurat la proba de 100 metri plat cu timpul de 12 secunde și 44 de sutimi, obținând locul I. La proba de 80 de metri garduri am obținut timpul de 11 secunde și 70 de sutimi și, de asemenea, am reușit să obțin locul I. Deci, sunt dublă campioană națională la atletism. Sunt foarte fericită și mândră pentru aceste rezultate pe care le-am obținut. Pentru mine s-a terminat acest an de competiții și voi începe să ma pregătesc pentru concursurile de anul viitor. Îmi doresc ca în sezonul viitor să obțin rezultate cât mai bune”, a declarat atleta Daria Grigoroiu.

Antrenorul Dariei, Ștefan Nagy, a spus după aceste performanțe obținute de eleva lui: „Dacă facem un bilanț la acest an competitional, putem spune că această medalie a fost a X-a pe care a obținut-o Daria Grigoroiu în acest sezon. Patru dintre ele le-am obținut la categoria ei de vârstă, iar șase dintre ele le-a cucerit la categorii de vârstă superioare”.

Multiplă medaliată în concursurile naţionale, atât la grupa ei de vârstă, cât şi în confruntările cu atlete mai mari, Daria Grigoroiu se mândreste anul acesta şi cu performanţa realizată la Gimnaziada din Maroc, unde a cucerit medalia de bronz cu un nou record naţional la 100 de metri garduri.