Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Antrenorul rosso-nerilor a tras concluziile după amicalul cu Pandurii. Oprița s-a declarat nemulțumit de acest înfrângere și a considerat că Reșița ar fi trebuit să câștige la o diferență mare de goluri.

Reșițenii au jucat până în acest moment patru amicale și nu au reușit să înscrie, acest lucru fiind unul dintre aspectele negative ale echipei pe care Oprița trebuie să le rezolve până la începerea meciurilor oficiale.

„La acest joc m-a nemulțumit rezultatul, deoarece consider că am controlat jocul. De asemenea, am avut posesia mingii, ne-am creat multe ocazii de gol clare, din nou, dar din păcate n-am reușit să înscriem. Nu știu de ce nu reușim să înscriem, poate nu ne concentrăm destul la finalizare sau poate că valoarea nu ne permite acest lucru. Chiar dacă nu am înscris, sunt supărat și pe fundașii centrali, mai ales pentru jocul lor din prima repriză. Am încercat să joc și cu Copaci, să văd dacă el este o soluție pentru acest post, pentru că, în acea poziție avem ceva probleme. Puțanu este accidentat, nu am reușit să mai aducem un alt jucător care să evolueze în centrul apărării și cred că aceasta este una dintre marile probleme ale echipei în prima repriză din acest meci. În rest, cum am mai spus, am dominat partida și cred că este normal să fiu nemulțumit de rezultat. Chiar dacă am întâlnit o echipă de Liga a II-a, care a venit la Reșița să se apere și să facă antijoc, noi am fost peste ei. Dar ei și-au atins scopul și au câștigat acest joc. Sperăm ca la următoarele meciuri să înscriem. Așteptăm golul, deși ne creăm situații foarte clare, foarte multe și consider că și acest lucru este o problemă, deocamdată. Până la începutul campionatului, eu spun că o s-o rezolvăm. Chiar dacă am fi obținut și un rezultat de egalitate la acest meci, aș fi fost nemulțumit. Consider că ar fi trebuit să câștigăm la o diferență mare de goluri. Dacă venea cineva din afara fenomenului și s-ar fi uitat la meci, sunt sigur că nu și-ar fi dat seama că Reșița este în Liga a III-a și Pandurii este în Liga a II-a. Este posibil ca să se fi acumulat și oboseală în rândul jucătorilor, pentru că am făcut antrenamente fizice și cred că în următoarele meciuri vom arăta altceva, vom fi mai proaspeți și vom marca și goluri”, a declarat Daniel Oprița, antrenorul echipei CSM Reșița.