Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Prezent pentru câteva ore acasă, la Caransebeș, Dan Alexa a răspuns cu amabilitate întrebărilor Jurnal de Caraș-Severin și Caon.ro

Căpitan al echipei Viitorul Caransebeș la ultima tentativă de promovare în Liga 3, în barajul cu Șurianul Sebeș de acum doi ani, Dan Alexa spune că situația în care a ajuns fotbalul din Caransebeș este una neplăcută. Cu Viitorul Caransebeș desființat, dar cu alte două echipe care vor lupta, cel mai probabil, pentru evitarea retrogradării din Liga a IV-a, Era Comexim și Magica, caransebeșeanul Dan Alexa anunță că nu se va implica, cel puțin în momentul de față, în fotbalul care l-a lansat.

„Nu e o situație plăcută, nu mai departe de acum trei ani Caransebeșul avea echipă în liga a doua. Din păcate, îmi pare rău să aud că nu mai avem o echipă măcar la nivelul ligii a treia, de liga a patra nici nu mai vorbesc. Îmi doresc foarte mult să se facă eforturi, nu cred că sunt eforturi foarte mari pentru a ține o echipă în liga a treia, sunt comune care au echipe care joacă la niveluri superioare Caransebeșului și asta trebuie să ne dea de gândit. Îmi doresc fotbal în Caransebeș, pentru că am crescut cu CFR-ul, cu CSM-ul, apoi Caromet, cu Balta, am crescut cu fotbal în Caransebeș și îmi pare rău, atunci când m-am implicat lucrurile au fost ok. În momentul ăsta cu siguranță nu mă voi implica pentru că îmi doresc să-mi văd de antrenorat și să reușesc. Tot ceea ce am făcut înainte, am făcut din pasiune pentru orașul meu”, a precizat actualul antrenor al Astrei Ploiești, care s-a întâlnit pentru câteva minute cu primarul Felix Borcean și viceprimarul Marius Isac.

Dan Alexa a fost prezent și la meciul Reșiței cu Rapidul de duminică. Ce spune acesta despre atmosfera frumoasă din Valea Domanului, dar și despre Alibec, Tamaș și Budescu, aflați în zilele următoare.

R.M.