Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Terenul din Grădinari a găzduit, recent, întrecerile ediţiei a XVII-a a „Cupei Cacova – Trofeul Dorinel Munteanu“ la fotbal. La start s-au prezentat 16 echipe reprezentând localităţile din Valea Caraşului. S-a jucat în sistem eliminatoriu, meciurile desfăşurându-se pe durata a două reprize a câte 15 minute. 

În final, după aproape zece ore de dispute, trofeul a revenit echipei din Ciortea, învingătoare în disputa cu Ciclova Română, scor 4-0, care a fost recompensată cu o cupă, tricouri, o minge, diplome, medalii şi cu „Trofeul Dorinel Munteanu“. Locul al III-lea a fost ocupat de Vrani, după scorul de neprezentare, 3-0, cu Ciuchici.

Organizatorii, Clubul Sportiv Unirea 2009 Grădinari, primăria şi Consiliul Local, cu sprijinul fostului internaţional Dorinel Munteanu, fiu al satului, şi al prof. univ. Sorin Grădinaru, au oferit şi două premii speciale: cel mai tehnic jucător: Breşneni (Ciortea); cel mai bun portar: Darius Târbăţ, în vârstă de doar 16 ani (Comorâşte).

„Vreau să precizez că, înaintea startului competiţiei, a avut loc un moment emoţionant, fiindcă lovitura de începere a fost dată de fiul lui Mihai Roman, fost jucător, plecat dintre noi la vârsta de doar 34 de ani“, ne-a mai spus Mihai Sarmeş, preşedintele CS Unirea 2009 Grădinari, care împreună cu prof. Dumitru Toma au fost principalii artizani ai ediţiei din acest an.