Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Cei care s-au implicat cel mai mult în derularea proiectului „Luna curăţeniei de primăvară“ au fost premiaţi.Dacă de la jumătatea lunii martie, până la jumătatea lui aprilie, Primăria Reşiţa a lansat o nouă ediţie a proiectului „Luna curăţeniei de primăvară“, acum municipalitatea i-a răsplătit pe cei mai harnici dintre reşiţeni.

Sau mai exact pe asociaţiile de proprietari şi locatari din oraş care s-au implicat cel mai mult în derularea iniţiativei. Au făcut curăţenie, au avut grijă de gardul viu, au ajutat la toaletat arborii şi au amenajat spaţiul verde. Motiv pentru care cei în cauză au fost răsplătiţi atât cu premii în bani, cuprinse între 100 şi 1.000 de lei, cât şi cu material dendrofloricol.

Locul I a fost acordat Asociaţiei de proprietari nr. 521, de pe str. Căminelor, bl. 7, locul II celei cu nr. 457, de pe str. Văliugului, nr. 10, iar locul III celei cu nr. 915, de pe str. Rodnei, bl. 7, sc. B. Menţiuni au fost acordate asociaţiilor 971, de pe Bulevardul Republicii, bl. 5, sc. 3; 251, de pe Aleea Macilor, bl. 3, sc. B; 156, de pe Aleea Herculane, bl. 2, sc. 4; 48, de pe str. George Enescu, bl. 7, sc. 2; 63, de pe Bulevardul Revoluţia din Decembrie, bl. 8; şi 157, de pe Aleea Molizilor, bl. 1, sc. 2.

Primarul Reşiţei, Mihai Stepanescu, a ţinut să-i mulţumească în mod special inginerului horticol şi peisagist Raluca Hollschwandner, de la Serviciul de Întreţinere.