Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Călătorii care au ales să circule cu trenul în perioada 24-27 ianuarie şi au fost afectaţi din pricina căderilor de zăpadă pot depune solicitări de restituire a contravalorii biletelor.

Potrivit CFR, se va restitui întreaga contravaloare a biletelor la solicitarea pasagerilor (pentru parcursul neefectuat) la trenurile care înregistrează întârzieri. În situaţia în care apar modificări în circulaţia trenurilor la care pasagerii au bilete valabile, se pot efectua călătorii la alte trenuri sau pe alte rute fără plata diferenţelor tarifare.

„Întrucât există în continuare posibilitatea apariției de modificări/perturbări în circulația trenurilor, rugăm pasagerii ca, înainte de călătorie, să se informeze despre condițiile meteo şi să apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească”, se precizează într-un comunicat al CFR. Numerele de telefon de la statiile CFR, la care pasagerii pot cere informații, sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la sectiunea Info Utile/Informații Telefonice.