Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – FC Caransebeş – Jiul Petroşani 3-1 (2-0), în runda a XX-a a Ligii a III-de fotbal, Seria a V-a.Jiul Petroşani a început meciul în forţă, foarte agresiv, expediind primul şut spre poarta lui Viciu chiar în minutul 2. FC Caransebeş a echilibrat repede jocul, iar în minutul 14 Bârsan a prins un şut bun, la semiînălţime, de la 18 metri, însă mingea a trecut la câţiva centimetri de bara din stânga a porţii lui Hotoboc.

Pe fondul luptei surde de la mijlocul terenului, FC Caransebeş a avut câteva atacuri purtate pe aripi, unul dintre acestea ducând la deschiderea scorului. În minutul 37, Voicu a scăpat pe dreapta, a centrat pe jos, iar Matei, de la 6 metri, a pus latul şi a trimis balonul în vinclul propriei porţi, nelăsându-i lui Hotoboc nici o şansă să intervină.

După doar două minute, Poenaru a pătruns pe partea stângă, i-a pasat lui Bârsan, aflat în colţul careului, acesta a avut timp să-şi aşeze balonul şi să-l trimită cu efect, la colţul lung, în plasa laterală, mărind avantajul gazdelor pe tabela de marcaj.

Caransebeşenii au ieşit mult mai încrezători de la vestiare şi s-au instalat în atac încă de la începutul părţii secunde, aşa încât, în minutul 50, Bârsan l-a văzut bine în careul advers pe Voicu, i-a centrat, iar acesta a trimis cu capul, de la 14 metri, peste Hotoboc, ieşit pe minge, în plasa porţii Lui Jiul Petroşani.

La adăpostul avantajului de trei goluri, FC Caransebeş nu a mai forţat, dar, chiar şi aşa, au avut o posesie net superioară adversarilor, preferând să ajungă prin combinaţii în preajma careului lui Jiul Petroşani. În minutul 76, însă, Suru a făcut tribunele să izbucnească în aplauze, după ce a expediat o „torpilă“ de la 25 de metri, balonul trecând milimetric peste transversala porţii lui Hotoboc.

Jiul Pe3troşani a înscris golul de onoare în minutul 78, în urma unei lovituri de la 30 de metri, dictată de Sergiu Popa după ce Sangare Yacouba l-a faultat pe Riviş. A executat bine Copil, peste zid, lângă bară, făcând inutil plonjonul lui Viciu.

FC Caransebeş: Viciu, Firoiu, Sangare Yacouba, Timar, Nemţescu, Voicu (min. 70, Chirea), Suru, Poenaru (89, Văcărescu), Niţă (64, Şandru), Bârsan (87, Feneş), Staicu; rezerve: Vulpescu, Ov. Bălan, R. Costachi. Antrenori: Romulus Ciobanu, Liviu Achim.