Caraş-Severin, Romania

ORAVIŢA – Un cetăţean face acuzaţii, iar şeful farmaciştilor din judeţ promite că va face lumină. Scriem asta în urma celor sesizate de orăviţeanul Gheorghe Roiban, cel care recent a cumpărat mai multe medicamente de la farmacia din Zona Gării.

Omul nostru a plătit suma de 76,5 lei însă, când s-a uitat pe bonul fiscal, a văzut altceva. Pe bileţel apărea un singur medicament, pe care nici măcar nu-l cumpărase, care valora doar şase lei. „Am mers la o altă farmacie din oraş. Acolo mi s-a spus că medicamentele pentru care eu am plătit 76,5 lei ar fi costat cu vreo 20 de lei mai puţin. Pot spune că, la farmacia din Zona Gării, medicamentele nu au preţ pe ele şi nu ştii cât te costă”, sunt cuvintele d-lui Roiban, care poate prezenta bonul fiscal cu suma de şase lei.

Am sesizat această problemă preşedintelui Colegiului Farmaciştilor (CF) Caraş-Severin, Pavel Roşca. Acesta ne-a asigurat de competenţa colegei sale de la farmacia din Zona Gării şi se arată deschis spre rezolvarea problemei semnalată de dl. Roiban. „Pot spune cu mâna pe inimă că nimeni nu se mai încumetă la asemenea lucruri. Poate la mijloc ar putea fi o confuzie. Vrem să intervenim şi să detensionăm situaţia”, declară Pavel Roşca. CF poate interveni în baza unei sesizări scrise. Dl. Roiban este invitat să facă o sesizare scrisă către CF, pe adresa: Str. Gladiolelor, nr.1, bl.1, sc.1, ap.1, Reşiţa.