Caraş-Severin, Romania

Publicaţii din toată lumea dezvăluie secretul care a dat peste cap tot ce se ştia despre slăbitul natural: lămâia este fructul miraculos, ale cărei proprietăţi de detoxifiere şi slăbire au uluit lumea ştiinţifică.Dieta de detoxifiere şi slăbire cu lămâie este o dietă de dezintoxicare renumită pe plan mondial ca având efecte uimitoare de curăţare a organismului, atât în interior cât şi în exterior şi de eliminare activă şi progresivă a kilogramelor în plus. A fost extrem de popularizată de Angelina Jolie şi Beyonce, care pretind că au slăbit cu această dietă peste 9 kg în mai puţin de 2 săptămâni.

Dintre majoritatea dietelor de detoxifiere şi slăbire, dieta cu lămâie este cea mai faimoasă întrucât a avut rezultate pentru 95% dintre persoanele care au urmat-o.

Însă, din cauza acidităţii excesive, lămâia nu poate fi consumată crudă în cantităţi suficiente pentru a oferi organismului aceste beneficii. De aceea, se recomandă administrarea unui supliment alimentar din lămâie, care îmbunătăţeşte starea generală de sănătate şi aspectul corpului fără efectele adverse derivate din aciditate.

De aceea, un mare laborator a pus la punct o capsulă anti-kilograme, care concentrează toată puterea de slăbire a lămâii!

În acest sens, Australian Institute of Health and Welfare a desfăşurat studii ample asupra acestui produs cu totul nou, care concentrează 100% lămâie.

Aceste studii au evidenţiat, printre altele, următoarele rezultate: eliminarea toxinelor din organism, pierderi în greutate de până la 10 kg în doar 10 zile, un tonus îmbunătăţit şi o imunitate crescută.

Cel mai impresionant rezultat al studiului a fost cel al unei paciente de 54 ani, pe nume Elisabeth V. Aceasta şi-a înscris şi fiica în program şi au slăbit împreună 83 kg!

“Nu poţi să slăbeşti dacă nu ai sprijinul familiei. Mi-am dat seama de aceasta când am încercat să slăbesc şi fiica mea continuă să umple cămara cu mâncare nesănătoasă. Atunci am decis să o înscriu şi pe ea la acest studiu. Însă rezultatele aveau să ne şocheze pe amândouă!” povesteşte Elisabeth.

Aflaţi aici cum au reuşit aceste 2 femei să slăbească săptămână cu săptămână şi citiţi, de asemenea, şi despre cum această cură este adaptată fiecărui metabolism!