Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În etapa a cincea a Diviziei A de handbal feminin, Seria B, Mureșul Tg. Mureș – CSU Reșița 28-35 (12-16).

După două înfrângeri consecutive, handbalistele de la CSU Reșița au venit cu trei puncte importante din deplasarea de la Târgu Mureș. Elevele antrenorului Cristian Busuioc nu și-au pus deloc problema învingătoarei în acest meci din etapa a cincea a Diviziei A, Seria B, pe care l-au controlat aproape în totalitate. Gazdele au putut cel mult să egaleze pe tabela de marcaj, în repriza secundă.

„E o victorie meritată, am condus și în prima repriză și în cea de-a doua. A fost un moment dificil în a doua repriză, când gazdele s-au apropiat la un gol, dar e bine că am reușit să ne desprindem pe ultima parte a meciului și să obținem o victorie, zic eu, meritată. Nu s-a pus problema învingătoarei, am condus în permanență, am avut patru goluri la pauză și un început mai ezitant de repriză secundă, dar finalul ne-a aparținut. Am câștigat acest meci și țin să felicit fetele pentru modul în care s-au dăruit pe teren, în special în partea a meciului”, a spus antrenorul formației reșițene, prof. Cristian Busuioc.

CSU Reșița: Delia Roman, Andra Ioța, Alexandra PopescuAdriana Voina (14 goluri), Alexandra Bucur (6), Alina Cristea (4), Simina Vezentan (4), Beatrice Kovari (3), Claudia Baldovin (2), Denisa Ion (2), Gianina Iung, Cătălina Dumitrescu.

În urma victoriei din etapa a cincea, CSU Reșița ocupă locul 5 în clasament, cu 9 puncte. Sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 15, CSU Reșița va juca la Sala Polivalentă cu ASC Corona 2010 Brașov, în etapa a șasea a Diviziei A de handbal feminin, Seria B.