Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În etapa a XI-a a Diviziei A de handbal feminin, Seria B, CS Universitatea Reșița – ACS Crișul Chișineu Criș 38-24 (21-10). A fost primul meci oficial susținut în acest an de echipa reșițeană.

Elevele antrenorului Cristian Busuioc s-au impus fără probleme și au acumulat 21 de puncte, la fel ca și actualul lider, Minaur Baia Mare, dar și ocupantele locurilor 2 (CSM Slatina), respectiv 4 (Mureșul Tg. Mureș).

„Per total am avut o evoluție bună, dar trebuie să recunosc că am avut și momente în care nu am finalizat așa cum ne-am fi dorit. Am avut destule ratări și nesincronizări pe faza de apărare. Până la urmă au existat aceste momente de relaxare, probabil și din cauza scorului de pe tabela de marcaj, pentru că am condus în permanență și nu s-a pus în niciun moment problema învingătoarei din meciul de astăzi. Au jucat toate sportivele, era și normal. Se vede încă, suntem la început, venim după o pauză. Și pot spune că nu suntem încă la formă maximă. Dar eu sper ca de la meci la meci să jucăm din ce în ce mai bine, pentru că în momentul în care vom întâlni adversari mai puternici, în mod sigur vom avea meciuri mai dificile”, a declarat antrenorul Cristian Busuioc.

Pentru CS Universitatea Reșița au jucat: Delia Roman, Andra Ioța, Alexandra Popescu – Alina Cristea (7 goluri), Adriana Voina (6), Cătălina Dumitrescu (6), Claudia Baldovin (5), Alexandra Dinu (4), Beatrice Kovari (2), Alexandra Bucur (2), Andrada Stamin (2), Gianina Iung (2), Diana Boriceanu (1), Denisa Ion (1).
În etapa viitoare, CSU Reșița va juca duminică, 22 ianuarie, în deplasare cu Dacia Mioveni.