Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – ACS Șirineasa – CSM Școlar Reșița 2-1, în Liga a III-a la fotbal, Seria a IV-a.
CSM Școlar Reșița a pierdut sâmbătă, 28 octombrie, scor 1-2,, partida din deplasare cu ACS Șirineasa, iar reșițenii spun adio promovării în Liga a II-a încă din turul campionatului. Meciul a început cu o dominare a elevilor lui Daniel Oprița, dar fără ocazii clare de gol. Rosso-nerii au fost nevoiți să facă prima modificare încă din minutul 15, când Cristian Poiană s-a accidentat și a fost înlocuit de Cosmin Negoescu. În prima repriză, jucătorii de la Șirineasa au fost mai periculoși, reușind să amenințe poarta apărată de Zimmermann de două ori, prin Vezan și Costea, dar la cabine s-a intrat cu scorul de 0-0.

În partea secundă, Sergiu Bactăr a făcut un fault în careu, iar arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri pentru Șirineasa. Iordache a deschis scorul în derby-ul etapei a X-a din Liga a III-a, gazdele conducând astfel cu scorul de 1-0. Cosmin Negoescu a restabilit egalitatea pe tabelă în minutul 66, dar în finalul partidei, Mărgărit înscrie golul victoriei pentru ACS Șirineasa, stabilind învingătoarea.

CSM Școlar Reșița ocupă în acest moment locul opt în clasament, cu 14 puncte obținute în 9 meciuri disputate, în timp ce Șirineasa este lider solitar în Seria a IV-a a Ligii a III-a, cu 28 de puncte după 10 jocuri disputate.

Dacă în sezonul trecut, Reșița cu Leontin Doană pe bancă s-a bătut la promovare până în ultima etapă din campionat, acum CSM Școlar, după ce a anunțat în startul sezonului că vrea promovarea, se găsește poziționată la mijlocul clasamentului, cu șanse minime la primul loc încă din turul campionatului.

CSM Școlar: Zimmermann, Iova, Dulap, Bactăr, Liuba, Costin, Breșneni, Poiană, Vaștag, Szijj și Himcinschi. Au mai intrat în teren Negoescu, Velcotă, Beloescu și Keita.

Următorul meci al rosso-nerilor va fi sâmbătă, 4 noiembrie, pe teren propriu, cu Millenium Giarmata.