Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În prima etapă a returului Diviziei A de handbal masculin, Seria B, nou-înființata CSM Școlar Reșița a furnizat o surpriză imensă, prin victoria în fața unei pretendente la promovarea în prima ligă. Rosso-nerii pregătiți de Radu Bote și Marcel Vulpe au învins pe CSU Constantin Brâncuși Tg. Jiu cu scorul de 28-26, după un meci electrizant.

Victoria a adus bucurie în rândul iubitorilor handbalului din municipiul de pe Bârzava, puțini fiind cei care s-ar fi așteptat la un asemenea deznodământ. Rosso-nerii au condus aproape în permanență pe tabela de marcaj, uneori chiar și cu cinci goluri diferență. CSM Școlar: Cristian Ionescu, Andreas Back – Alexandru Vulpe (10 goluri), Raul Heimbach (7), Sebastian Pîrvan (4), Marius Grozăvescu (2), Marius Negru (2), Andrei Pascari (1), Alexandru Morar (1), Răzvan Daia (1), Alexandru Ille, Alexandru Ion, Snezan Radosavlevici, Antonio Gîrban, Denis Barbu, Rareș Racoceanu. În etapa viitoare, CSM Școlar Reșița va sta.

juniori

Debut la seniori

Juniorii Marius Negru și Rareș Racoceanu au debutat la divizionara A de handbal CSM Școlar Reșița, în victoria pe care rosso-nerii au repurtat-o în fața gorjenilor. Cei doi sunt componenți ai echipei de juniori II de la CSM Școlar, pregătită de Radu Bote.