Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Rosso-nerii au pierdut cu 0-2 amicalul susținut la Lugoj.

În prima partidă disputată după încheierea stagiului de pregătire centralizată, rosso-nerii au avut ca adversară tot o echipă din eșalonul terț, CSM Lugoj. Pe lângă aducerea la echipă a lui Vaștag, Dulap, Iova, Bacter și Mateiași, la Reșița a sosit și Velcotă, un jucător venit de la ACS Poli Timișoara. Înainte de startul campionatului, rosso-nerii vor mai disputa încă două jocuri amicale. Unul va fi împotriva echipei Unirea Alba Iulia, iar pentru celălalt joc, nu se cunoaște încă adversarul.

„A fost un meci de verificare foarte bun pentru noi, împotriva unei echipe care se va lupta la promovare în noul sezon. Lugojul este o echipă pusă la punct, așa cum trebuie, este bine pregătită, dar în acest amical noi am dominat jocul în posesie și în ocazii. Din păcate, am fost învinși prin două greșeli în defensiva noastră. Pentru noi urmează antrenamente la baza noastră din Valea Domanului și încă două jocuri amicale. Din câte știu, miercuri și vineri sau sâmbătă, vom organiza aceste meciuri amicale. Miercuri vom juca cu Unirea Alba Iulia, iar pentru al doilea meci de pregătire încă nu știm adversarul. Ambele jocuri le vom disputa pe teren propriu. După aceste meciuri de pregătire, înainte cu câteva zile de începerea campionatului, vom intra în cantonament la stadion în vederea începerii noului sezon cu o victorie”, a declarat Roco Sandu, antrenorul echipei CSM Școlar Reșița.

Staff-ul tehnic al rosso-nerilor a trimis pe teren în partida cu CSM Lugoj următorii jucători: Zimmermann, Szijj, Doda, Bacter, Mateiași, Vaștag, Velcotă, Keita, Breșneni, Negoescu și Himcinschi. Pe parcursul jocului au mai fost introduși și ceilați jucători care au făcut deplasarea cu echipa reșițeană.