Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În ultima etapă a turului Ligii a III-a la fotbal, Seria a IV-a, CSM Școlar Reșița – ACSO Filiași 2-0 (0-0).
Prima repriză a fost una echilibrată, cu un ușor avantaj pentru echipa antrenată de Daniel Oprița, luând în considerare numărul de faze de poartă. Prima repriză s-a încheiat fără goluri marcate, iar jucătorul Nicolas Chivu, de la Filiași, a primit cartonaș roșu în ultimul minut din prima parte, lucru care i-a avantajat pe reșițeni în a doua repriză, când au înscris cele două goluri.

Partea secundă a meciului a început cu Reșița în atac, iar jucătorii echipei oaspete au făcut pasul înapoi și din cauza faptului că au evoluat cu un om în minus. Golul a venit după doar cinci minute de joc din repriza secundă, atunci când Răzvan Dulap a înscris pentru 1-0. După mai multe ocazii de gol irosite de rosso-neri, a doua reușită a venit în minutul 88, când Bogdan Szijj a marcat cu un șut la colțul lung după ce l-a driblat pe un fundaș advers.

CSM Reșița a încheiat astfel anul cu o victorie și se află în acest moment pe locul patru în clasament, cu 27 de puncte acumulate în 14 etape. Reșița speră în continuare la promovare, având în vedere faptul că Șirineasa a remizat în această etapă, iar distanța dintre cele două echipe s-a micșorat la nouă puncte, față de 11 puncte câte erau înainte de această etapă. De când Daniel Oprița a semnat cu Reșița, rosso-nerii au obținut cinci victorii, un rezultat de egalitate și au pierdut de două ori.

CSM Școlar Reșița: Zimmermann, Bactăr, Dulap, Liuba, Szijj, Vaștag, Breșneni, Negoescu, Costin, Himcinschi și Velcotă. Au mai jucat Beloescu, Ponoran și Iova.