Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Componenţii echipei de seniori a CSM Şcolar au revenit, vineri după-amiază, în municipiul de pe Bârzava, după stagiul de pregătire de o săptămână, efectuat la Crivaia.

Cantonamentul a fost posibil datorită implicării primarului Mihai Stepanescu, a consilierilor locali şi susţinerea omului de afaceri Ioan Popa, prin facilităţile oferite la pensiunea din staţiunea de la poalele Muntelui Semenic. Antrenorii Leontin Doană şi Valentin Boşca au avut la dispoziţie 24 de jucători, dintre care şapte sunt juniori.

În intervalul menţionat au fost programate câte trei antrenamente pe zi, cu excepţia zilei de vineri, 27 ianuarie a.c., când jucătorii au scăpat cu doar o şedinţă de pregătire.

„Primul antrenament l-am avut la 7.30, cu o alergare de cinci kilometri, al doilea la ora 10.30, iar cel de-al treilea la ora 16.30, axate pe pregătire fizică şi pe forţă. Băieţii au răspuns foarte bine programului impus, deşi a fost unul foarte greu, ne-a declarat antrenorul Leontin Doană. Aceasta, pentru că au fost conştienţi de importanţa pregătiri de iarnă“.

La rândul său, prof. Cristian Bobar, preşedintele CSM Şcolar Reşiţa, a dorit să mulţumească tuturor celor care l-au sprijinit pentru organizarea cantonamentului: „Mulţumim tuturor celor care ne-au oferit acest stagiu de pregătire, şi sper să ne revanşăm prin rezultatele din campionat“.