Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În fața fanilor de acasă, elevii profesoarei Carmen Dumitru au făcut un turneu euroregional excelent, reușind să se califice de pe primul loc la turneul semifinal.

Rezultatele obținute de reșițeni au fost: CSM Școlar Reșița – CS Victoria Nădlac 24-9, CSM Școlar Reșița – Șc. Gen. 7 Timișoara 23-12, CSM Școlar Reșița – CS Unirea Sânnicolau Mare 31-19, CSM Școlar Reșița – LPS Banatul Timișoara 26-15 și CSM Școlar Reșița – ACS Giroc Chișoda 21-8.

„Mulțumim frumos pentru susținere și mă bucur că am reușit să formăm o echipă unită, în care acești copii minunați au arătat că știu handbal. Ei sunt colegi pe teren, dar și prieteni în afara lui. Atunci când există un grup unit, este imposibil să nu aibă rezultate. Ne bucurăm că am reușit să ne calificăm la turneul semifinal de pe primul loc, un loc pentru care am muncit din prima secundă în care am intrat în teren și până la ultimul minut de joc. De asemenea, mă bucur că au jucat toți componenții echipei de juniori IV și mă bucur că fiecare și-a adus aportul la câștigarea turneului. Sunt mulțumită de jocul echipei mele pentru că, am obținut victorii la scor, în meciuri în care am fost net superiori adversarilor noștri”, a declarat antrenoarea Carmen Dumitru.

Handbalistul junior Dragoș Dăneasa a spus: „Au fost meciuri foarte frumoase, ne bucurăm că le-am câștigat. Când o să fiu mare, îmi doresc să ajung la Kiel sau la PSG, dar deocamdată mă gândesc la această competiție, în continuare sper să ajungem la turneul final și să-l câștigăm”.

Turneul semifinal al handbaliștilor juniori IV va avea loc la Craiova, luna viitoare, în perioada 17-19 mai.