Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În șaisprezecimile de finală ale Cupei României la fotbal, rosso-nerii vor întâlni campioana, Viitorul Constanța, într-un meci programat miercuri, 25 octombrie, de la ora 14:30, pe Stadionul „Mircea Chivu” din Valea Domanului.

CSM Școlar Reșița a ajuns în această fază a competiției după ce a trecut de CNS Cetate Deva (în deplasare, scor 1-0) și Pandurii Târgu Jiu (acasă, scor 7-5, după lovituri de departajare). Între timp, la rosso-neri s-a produs o schimbare majoră la nivelul băncii tehnice, în locul antrenorilor Roco Sandu, Lucian Dobre și Vali Boșca venind, de săptămâna trecută, Daniel Oprița, Ștefan Nofitovici și Martin Tudor.

Cu noul antrenor, CSM Școlar Reșița a câștigat deja un prim meci, 2-1 pe terenul formației Internațional Bălești, în etapa a opta a Ligii a III-a, Seria a IV-a. Până la meciul din Cupa României, rosso-nerii vor juca în campionat cu CNS Cetate Deva, sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 15:00, în Valea Domanului.

„În Cupa României vom juca cu Viitorul lui Hagi. Cu siguranță că va fi un meci frumos și sper ca lumea să vină la stadion în număr cât mai mare. Noi vom face tot ceea ce depinde de noi să ne calificăm. Dacă nu va fi așa, vom încerca să le ținem piept și să facem un joc spectaculos”, a declarat Daniel Oprița, la instalarea în funcția de antrenor al echipei CSM Școlar Reșița.

Meciul dintre CSM Școlar Reșița și Viitorul Constanța nu va fi televizat.

Federaţia Română de Fotbal şi televiziunile care deţin drepturile de transmisie a Cupei României au stabilit programul 16-imilor. Meciurile din această fază în care intră în competiţie şi cluburile din Liga 1, pe lângă cele opt echipe din Liga 2, respectiv şase din Liga 3 calificate din turul 4, se vor desfăşura pe durata a trei zile, marţi/miercuri/joi, 24/25/26 octombrie, în diferite intervale orare.

Program șaisprezecimi:

24 octombrie, ora 16:00

FC Argeş – CSM Poli Iaşi

24 octombrie, ora 18:00

Petrolul Ploieşti – CS Mioveni

24 octombrie, ora 19:00

Universitatea Cluj – Ştiinţa Miroslava

24 octombrie, ora 20:30

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – CS U Craiova

25 octombrie, ora 14:00

AFC Hermannstadt – FC Voluntari

25 octombrie, ora 14:30

CSM Şcolar Reşiţa – Viitorul Constanţa

Academica Clinceni – Chindia Târgovişte

CS Afumaţi – UTA Arad

Unirea Slobozia – ASA Târgu Mureş

Metaloglobus Bucureşti – Gaz Metan Mediaş

Dacia Unirea Brăila – Juventus Bucureşti

25 octombrie, ora 16:00

ASU Poli Timişoara – ACS Poli Timişoara

25 octombrie, ora 18:00

Concordia Chiajna – Astra Giurgiu

25 octombrie, ora 20:30

Sănătatea Cluj – FCSB

26 octombrie, ora 18:00

FC Botoşani – CFR Cluj

25 octombrie, ora 21:00

Aerostar Bacău – Dinamo

În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.