Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – După ce în urmă cu o săptămână CSM Reșița a trecut de turul 3 al Cupei României de Inter Petrila cu scorul de 5-1 (Velici x2, Cioablă, Coman și Babei), rosso-nerii și-au aflat următoarea adversară.

În turul 4 al Cupei, CSM Reșița se va lupta pentru calificare, la mijlocul săptămânii viitoare, cu Politehnica Timișoara, data meciului urmând să se stabilească în aceste zile. Deoarece elevii lui Leo Doană au fost sezonul trecut în Liga 3, meciul se va juca în Valea Domanului, într-o singură manșă. Cele două formații s-au întâlnit în aceasă vară și într-un amical pe terenul timișorenilor, încheiat la egalitate, scor 1-1, așa că disputa se anunță una foarte frumoasă. Dacă trec și de ASU Poli, reșițenii au toate șansele să aducă în Valea Domanului o formație de Liga 1, pentru că în faza următoare, a 16-imilor, intră în competiţie şi grupările din primul eșalon.

Până atunci însă, pe elevii lui Doană îi așteaptă o deplasare dificilă în Liga 2, sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 11, la Concordia Chiajna.

Ștefan Moraru

FOTO: Miruna Mihancea