Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În ultima şedinţă a Comitetului Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin s-au stabilit câteva măsuri organizatorice.

Cea mai drastică a însemnat „suspendarea din calitatea de membru afiliat a echipelor CSM Reşiţa şi C.S. Narcisa Zerveşti“. În rest au fost decizii pentru buna desfăşurare a activităţii forului judeţean de fotbal: Aprobarea Regulamentului de Organizare a competiţiilor organizate de AJF în sezonul 2012/2013; Aprobarea Regulamentului Disciplinar pentru competiţiile AJF; Numirea lui Sorin Costachi în funcţia de preşedinte al Subcolegiului de Arbitri Caransebeş; Cooptarea în Corpul de Observatori a lui Sandu Sorin Samir; Modificarea taxei de garanţie pentru structurile sportive nou afiliate care doresc să participe la adunarea generală.

„Cu acest prilej fac apel la reprezentanţii structurilor sportive să ne onoreze cu prezenţa la Adunarea Generală Extraordinară de marţi, 24 iulie a.c., ora 11, care va avea loc la Restaurantul Capitol din Reşiţa“, ne-a precizat Costinel Ristache, preşedintele AJF Caraş-Severin.