Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Cele două grupele de copii de la CSM Școlar Reșița, antrenate de Roco Sandu și Dănuț Boltașiu, au participat între 24-26 iunie la turneul de fotbal „Luceafărul Footbal Festival”, ediția I, desfășurat în orașul Cluj-Napoca.

Competiția a cuprins mai multe categorii de vârstă, de la copii născuți în anul 2004 până la cei născuți în anul 2010. Au participat 16 echipe la fiecare categorie de vârstă, ele fiind împărțite în patru grupe. Acest turneu s-a dovedit a fi unul foarte puternic având în vedere faptul că au participat atât școli, academii de fotbal, cât și echipe de copii cu tradiție fotbalistică din țară. CSM Școlar Reșița, cu grupa de copii născuți în anul 2006, a ocupat locul patru la finalul turneului, iar grupa de 2005 a terminat pe poziția a cincea. Turneul a fost organizat de CS Luceafarul Cluj, împreună cu Enjoy Sport’s Agency. Pe toată durata competiției, organizatorii au oferit micilor fotbaliști fructe, apă și au asigurat transportul echipelor de la hoteluri la terenurile de joc.

Sunt foarte mulțumit de prestația copiilor, a fost un turneu puternic, cu echipe din București, Brașov, Cluj sau Târgu Mureș. Am avut parte de condiții foarte bune, cei de la Cluj dețin o bază sportivă modernă, cu foarte multe terenuri de joc sintetice de bună calitate. Din cauza căldurii a fost destul de obositor pentru copii, dar la turnee de acest gen ne dăm seama de potențialul nostru. Copiilor le voi da vacanță după acest turneu, iar pregătirea o vom relua la începutul lunii august”, a declarat antrenorul Roco Sandu.