Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – După ce a remizat cu scorul de 3-3 cu Politehnica Timișoara, elevii lui Leontin Doană au terminat la egalitate, 1-1, partida de sâmbătă, 16 februarie, cu Ripensia Timișoara. Acest meci de acasă cu Ripensia a fost primul din 2019 pe care reșițenii l-au jucat pe terenul mare, singurul gol al Reșiței fiind înscris de Daniel Dumitru Ene.

„A fost un test util pentru noi, la fel cum au fost și celelalte partide de pregătire. Băieții au răspuns pozitiv la ceea ce le-am cerut și rezultatul nu a întârziat să apară. Felicit echipa adversă, pe Alexandru Pelici și consider că Ripensia este o echipă bună a Ligii a II-a. După părerea mea, am făcut față acestei echipe de Divizia B. Acest joc a fost primul din această perioadă pe care-l disputăm pe iarbă. A fost destul de greu de jucat pe gazon, dar s-a văzut pregătirea pe care am făcut-o în acestă iarnă și spun eu că jucătorii au făcut față acestui teren greu. Urmează o perioadă cu antrenamente zilnice, iar ultimul meci amical al nostru va fi cu ACS Dumbrăvița, acasă, în data de 22 februarie. Mi-aș mai dori un mijlocaș la închidere și un atacant, dacă s-ar putea. Dacă nu se vor putea aduce acești jucători, vom merge înainte cu acest lot”, a declarat antrenorul Leontin Doană.

Fostul tehnician din Valea Domanului, Alexandru Pelici, a spus la finalul acestui meci: „Consider că a fost un meci bun pentru noi înainte de începerea campionatului, împotriva unei echipe bune. Doană face o treabă bună la Reșița. Pe noi ne așteaptă un retur de foc și sperăm că vom putea corecta greșelile pe care le facem. Din păcate, ratăm foarte mult și consider că am mai avea nevoie de 2-3 fotbaliști pentru a ne completa lotul”.