Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Echipa din Valea Domanului demarează luni pregătirile pentru returul campionatului, de la ora 16, pe stadionul „Mircea Chivu” din Reșița.

CSM Școlar Reșița, una dintre echipele favorite la promovarea în Liga a II-a, s-a întărit în acest an cu fotbaliștii Cristian Poiană, Fabian Himcinschi și Marius Călin. Singurii jucători care au părăsit echipa sunt Vichente Marcu și Alexandru Ciucur. În această pauză competițională, reșițenii vor disputa mai multe partide amicale, iar cel mai sonor adversar din această perioadă al rosso-nerilor va fi Poli Timișoara, formație antrenată de Ionuț Popa și care evoluează în Liga I.

„Sunt foarte mulțumit de achizițiile realizate de conducere până în acest moment și ne dorim să mai aducem câtiva jucători. Consider că echipa mai are nevoie de un fundaș central și de un atacant. Momentan suntem în discuții cu un atacant de origine sârbă. Vom începe antrenamentele cu o pregătire fizică, pentru ca apoi să jucăm și câteva meciuri de verificare. Vom întâlni pe data de 21 ianuarie echipa Becicherecu Mic, iar pe data de 26 vom evolua împotriva echipei din Liga I, Poli Timișoara. Apoi vom pleca într-un cantonament de nouă zile în stațiunea Băile Herculane, dar până atunci ne vom pregăti pe plan local. Vom juca de asemenea și două partide amicale împotriva echipei din Lugoj, dar nu stiu încă datele. Fotbalistul George Ponoran se recuperează după operația suferită anul trecut și încă nu va începe pregătirea. Robert Covăsală, jucătorul care s-a operat la genunchi, va face pentru început o pregătire separată față de grup, pentru ca apoi, în funcție de starea lui de sănătate, să încercăm să-l integrăm cât mai repede. Sunt încrezător în șansele noastre de promovare, având în vedere faptul că am adus jucători buni, pe posturile pe care aveam nevoie. Cu o pregătire de iarnă bună, sunt sigur că la finalul campionatului ne vom face încă o dată suporterii fericiți”, a declarat antrenorul Leontin Doană.