Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Școlar Reșița a remizat, vineri, 20 iulie, în deplasare, scor 2-2, cu ASU Politehnica Timișoara, în primul meci amical al verii pentru reșițeni.

Rosso-nerii s-au văzut conduși încă din minutul 3, când Schieb de la Poli a deschis scorul. Noua achiziție din Valea Domanului, Alexandru Taciuc, a egalat pentru echipa lui Octavian Benga în minutul 32, iar Marius Staicu a dus-o pe Reșița în avantaj din penalty în finalul primei reprize. În partea a doua a meciului jucătorul Cherecheș de la timișoreni a marcat golul egalizator în minutul 65, iar primul test al Școlarului s-a încheiat cu scorul de 2-2.

La final, Benga s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi: „Am început de două săptămâni, am întâlnit un adversar dintr-un eșalon superior, fizic au stat mai bine, au început pregătirea înaintea noastră. Pot spune că sunt mulțumit de joc și de rezultat, având în vedere că e primul nostru joc, chiar dacă am văzut și lucruri negative, dar le vom pune la punct. 85% din lot e schimbat față de anul trecut, e normal să suferim la anumite relații de joc. Am împărțit jucătorii în două grupe să îi văd pe toți la lucru, m-am edificat. Ultimul nostru transfer este Marius Curtuiuș, iar duminică va mai veni un jucător important pentru noi”.

Antrenorul reșițean a început partida cu: Zimmermann – Lazăr (ex – UTA), Bactăr, Mardare, Almic ( ex – Pandurii Târgu Jiu) – Bresneni, Miranda – Săulescu, Toma, Taciuc – Staicu. Rezerve: Toader (ex – Voința Lupac) – Prodana, Albu, Marian Musteța, Marius Musteța, Oprea, Drăghici ( junior CSM Reșița), Izmană, Bartok, Dorian ( Franța), Hrudei, Burciu, Ene.

CSM Reșița ar fi trebuit să dispute astăzi încă un amical, de data aceasta în Valea Domanului, cu CNS Cetate Deva. Din păcate, la solicitarea trupei devene, de sâmbătă, 21 iulie, partida a fost anulată.

Foto: Press Alert