Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Școlar Reșița va întâlni sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 14, în deplasare, formația CS Ocna Mureș, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii a III-a, Seria a IV-a. Echipa din Valea Domanului ocupă locul 9 în clasament, cu 14 puncte strânse în 11 jocuri, în timp ce Ocna Mureș este ultima din această serie, cu doar un singur punct obținut.

În precedentele două meciuri de acasă, rosso-nerii au terminat la egalitate de fiecare dată, iar la ultimul joc din deplasare, elevii lui Doană au reușit să câștige la limită la Ghiroda și Giarmata Vii. De când a preluat echipa Leontin Doană, de la Reșița au plecat Miranda, Marius Curtuiuș și Ștefan Mardare. După meciul cu Ocna Mureș, rosso-nerii vor mai întâlni până la finalul anului Șoimii Lipova, ACS Dumbrăvița și Industria Galda.

„Urmează meciul de la Ocna Mureș și sperăm să câștigăm acest joc. Trebuie să fim modești și să ne apucăm de treabă. Doar prin muncă, modestie și cu o atitudine pozitivă vom putea reuși. Asta le cer la jucători în acest moment. Nu avem ce să facem mai mult până la iarnă. Următorul meci de pe teren propriu va fi cu liderul Șoimii Lipova, dar eu nu mă gândesc la acest joc. Cel mai important meci este cel care urmează și anume cel cu Ocna Mureș. Vom avea suficient timp să ne gândim și la Lipova”, ne-a declarat Leontin Doană, antrenorul echipei CSM Reșița.